Γεωργιος Λιουκας

Γεωργιος Λιουκας, ’78

Πρόεδρος | +30 6977 793 890    [email protected]

Ο Γεώργιος Λιούκας γεννήθηκε το 1960 στον Κολωνό και μπήκε στο Γυμνάσιο Αριστούχων Αναβρύτων μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων το 1972.

Στο σχολείο, διακρίθηκε ως σημαιοφόρος ως μαθητής της Γ’ Λυκείου, ενώ διετέλεσε και Φύλακας στην εσωτερική ιεραρχία του οικοτροφείου.

Σπούδασε Χημεία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 1986 είναι επαγγελματίας φροντιστής, είναι συνιδιοκτήτης του φροντιστηρίου ‘ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ’ στο Μαρούσι.

Παράλληλα, είναι Έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. Παπάγου, blogger και αρθρογραφεί σε πολλά αθλητικά και κοινωνικά sites.

Είναι παντρεμένος με την Βιολόγο, Γιώτα Καρβέλα, και πατέρας δύο παιδιών, της Αγγελικής (Χημικός) και του Κωνσταντίνου (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός).

Ο Γεώργιος Λιούκας έχει επίσης διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διοίκηση του ΣΥΝ.ΑΠ.τ.Α., και ως ταμίας της Διοικούσας Επιτροπής που υλοποίησε τον Σύνδεσμο αλλά και ως μέλος των πρώτων δυο Διοικητικών Συμβουλίων αυτού του οργανισμού, έχοντας συνεισφέρει στην υλοποίηση και εξέλιξη των στόχων του.

Μίνως Ελευθερίου

Μίνως Ελευθερίου, ’78

Γραμματέας| +30 6977202986   [email protected]

Ο Μίνως Ελευθερίου έλαβε δίπλωμα Ηλεκτρολόγου μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ). Στη συνέχεια των σπουδών του, επέλεξε να εμβαθύνει στην επιστήμη των συστημάτων και των υπολογιστών μέσω μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών και στο Rensselaer Polytechnic Institute των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στον επαγγελματικό τομέα, έχει εργαστεί τόσο στο Υπουργείο Εμπορίου όσο και στον όμιλο ΙΝΤΡΑΚΟΜ. Από το 2013, συνεργάζεται με συμβουλευτική εταιρία ως επικεφαλής των δραστηριοτήτων Έρευνας και Ανάπτυξης.

Παράλληλα, διδάσκει στο Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδος (Deree College) από το 1993, ειδικευόμενος σε Διοίκηση Λειτουργιών, Ποιότητα, Project Management και άλλα πεδία.

Τέλος, είχε την ευκαιρία να συνδράμει στη Διοικούσα Επιτροπή που ίδρυσε τον ΣΥΝΑΠτΑ και υπηρέτησε ως μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΣΥΝΑΠτΑ κατά την περίοδο 2015-2017.

Αλέξανδρος-Δημήτριος Παπαμιχαλόπουλος

Αλέξανδρος-Δημήτριος Παπαμιχαλόπουλος, ’96

Ταμίας| +30 6972564563    [email protected]

Ο Δημήτριος Παπαμιχαλόπουλος είναι στρατιωτικός του Πολεμικού Ναυτικού. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου, που σκοπό έχει να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη όλοι οι απόφοιτοι παλιοί και νέοι και να συνεχίσουν την ιστορία των Αναβρύτων.

Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

Στάθης Σπαρτιώτης

Στάθης Σπαρτιώτης, ’82

Μέλος | +30 6947189777   spartiotis@spartiotis.gr

Ο Στάθης Σπαρτιώτης απόφοιτος του κλασσικού Λυκείου Αναβρύτων.

Είναι πτυχιούχος Ιταλικής Φιλολογίας του Πανεπιστήμιου της Perugia, όπως και του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Μετά από πολυετή παρουσία σε διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών διατηρεί εταιρεία εμπορίας καφέ espresso, μηχανών espresso και φίλτρων νερού Everpure.

Ελένη Τριπερίνα

Ελένη Τριπερίνα, ’87

Μέλος | +30 6944629996   etriperina@yahoo.com

Η Ελένη Τριπερίνα αποφοίτησε από τη Σχολή Αναβρύτων το 1987. Είναι μια πολυπρόσωπη επαγγελματίας με εκτενή εμπειρία σε διάφορους τομείς.

Έχοντας υπηρετήσει ως Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου Κηφισιάς από το 2014, αναλαμβάνοντας την αρμοδιότητα της εύρυθμης λειτουργίας του Γραφείου του Δημάρχου, αποτελεί ένα σημαντικό στέλεχος στον δημόσιο τομέα.

Προτού αναλάβει αυτή τη θέση, υπηρέτησε για πάνω από δεκαπέντε χρόνια ως Ελεγκτής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αποκτώντας πολύτιμη γνώση του χρηματιστηριακού τομέα.

Επίσης, εργάστηκε ως Χρηματιστηριακή Εκπρόσωπος στις εταιρείες “Μετοχική Χρηματιστηριακή” και “Alpha Finance ΑΕΠΕΥ,” αποκτώντας επίσης εμπειρία στην χρηματιστηριακή πρακτική.

Παλαιότερα, υπηρέτησε στη διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας και ως γραμματέας στο Δήμο Αθηναίων, αποκτώντας ευρείες δεξιότητες σε διοικητικά και δημόσια θέματα.

Η εκπαίδευσή της συμπεριλαμβάνει πτυχίο από τη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, καθώς και σεμινάρια και πιστοποιήσεις σχετικά με τη χρηματιστηριακή τεχνική, τη θεμελιώδη ανάλυση, τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, παράγωγα χρηματοοικονομικά μέσα, νομοθεσία της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, και εφαρμογή ευρωπαϊκών οδηγιών M.I.F.I.D.

Επιπλέον, έχει ενισχύσει τη γνώση της στη γαλλική γλώσσα και πολιτισμό μέσα από σπουδές στο πανεπιστήμιο της Lyon II και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας στην Αντλεριανή Εταιρεία. Διαθέτει επίσης πιστοποιήσεις στα Αγγλικά (CAMBRIDGE PROFICIENCY IN ENGLISH) και τα Γαλλικά (SORBONNE II, Université de Paris – Sorbonne ( Paris IV)).

Πέραν της επαγγελματικής της δραστηριότητας, η κ. Τριπερίνα έχει επιδείξει ενεργό ενδιαφέρον για κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, υπηρετώντας ως πρόεδρος και μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων της Κηφισιάς, Σχολικές Επιτροπές και άλλους Συλλόγους.

Έχει επίσης προσφέρει εθελοντική προσφορά σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως η “Defence for Children International,” και έχει συνεισφέρει με δημοσιεύσεις άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά και στον Τύπο, καλύπτοντας θέματα πολιτικής, τέχνης, λογοτεχνίας, καθώς και απόψεων κοινωνικού, φιλοσοφικού, οικονομικού και άλλων τομέων.

Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου

Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου, ’15

Μέλος | +30 6970763949   koninakon97@gmail.com

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου είναι το νεώτερο μέλος ΔΣ του Συνδέσμου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, και μεταπτυχιακή σπουδάστρια του τμήματος Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ.

Εργάζεται ως αρχισυντάκτρια της σελίδας incorrect.gr

Ελίνα Κόγια

Ελινα Κογια, ’85

Μέλος | +30 6947638638    [email protected]

Η Ελίνα Κόγια αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο των Αναβρύτων το 1985. Έχει αποκτήσει πτυχίο στη Φυσική από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πολύτιμη στον τομέα των γλωσσών, καθώς γνωρίζει άριστα τα αγγλικά, τα ισπανικά και τα γερμανικά. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση ως διαπραγματεύτρια (CPN) από την Academy of professional negotiators.

Η επαγγελματική διαδρομή της Ελίνας περιλαμβάνει εργασία στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης, όπου προσέφερε τις γνώσεις της στους μαθητές. Επίσης, ασχολήθηκε με τη μετάφραση τεχνικών κειμένων από τα αγγλικά και τα γερμανικά, καθώς και μετέφρασε ένα βιβλίο Φυσικής και Χημείας για παιδιά από τα ισπανικά.

Τα τελευταία χρόνια, η Ελίνα αφοσιώθηκε στη διαχείριση ακινήτων, επεκτείνοντας την επαγγελματική της δραστηριότητα σε αυτόν τον τομέα. Έχει επίσης ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου και εκφράζει την επιθυμία να συνεχίσει να ταξιδεύει.